MC Theater was een grootstedelijk cultuurhuis in Amsterdam voor nieuwe verhalenvertellers: theatermakers, muzikanten, filmmakers, kunstenaars die een binding hebben met de nieuwe stad: kosmopolitisch, dynamisch en grenzeloos.Follow the Leader?


Debuutscript over de essentie van democratie, man- vrouw verhoudingen en de rol van de media. De regie was in een regie van Felix de Rooy. Roger Goudsmit schitterde als Baas (Bouterse). Dit stuk heeft een korte tournee gedaan en heeft ook op de Parade gestaan.


Bijlmer soul 2000


Jongerenvoorstelling in een regie van John Leerdam. De tekst kwam tot stand op basis van de ervaringen en improvisaties van kansarme jongeren.


Romeo 'n Julliete


Wat gebeurt er als je het verhaal van Romeo en Julliete situeert in de Bijlmer? Als het gaat om het verschil tussen een gegoede Antilliaanse en een arme Surinaamse familie? Guus Pengel schreef het script en de muziekteksten voor deze locatieproductie. In een garage in Amsterdam Zuid-Oost regisseerde John Leerdam dit succesvolle stuk (cast meer dan 20 personen waaronder Raymi Sambo, Paulette Smit, Michael van Hetten en Manoushka Zeegelaar Breeveld).